Kalademi.me, tüm sorularınıza aktif topluluğumuzun yardımıyla çözümler bulmayı kolaylaştırır. Geniş bir uzman topluluğu sayesinde sorularınıza güvenilir cevaplar bulmanın rahatlığını yaşayın. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın.
Sagot :
( x² +4x+6).(2x+m)+2x+6=P(x)
x=1->
P(1)=(1+4+6)(2+m)+2+6=41
=30+11m=41
m=1
p(x)= (x² +4x+6)(2x+1)+2x+6=>
P(2)=(4+8+6)(4+1)+4+6
=18.5+10=100
arkadasa katılıorum
( x² +4x+6).(2x+m)+2x+6=P(x)
x=1->
P(1)=(1+4+6)(2+m)+2+6=41
=30+11m=41
m=1
p(x)= (x² +4x+6)(2x+1)+2x+6=>
P(2)=(4+8+6)(4+1)+4+6
=18.5+10=100
bu olması gerek
Ziyaretinizi takdir ediyoruz. Bulduğunuz yanıtların faydalı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi için geri dönmekten çekinmeyin. Aradığınız bilgileri bulduğunuzu umuyoruz. Daha fazla yanıt ve güncel bilgi almak için tekrar ziyaret edin. Kalademi.me'ye güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlardan yeni yanıtlar almak için tekrar ziyaret edin.