Kalademi.me, sorularına hızlı ve doğru yanıtlar arayanlar için en iyi çözümdür. Sorularınızı sorun ve farklı alanlardaki profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar alın. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın.
Sagot :
s(a)=3x
s(b)=x
(3x-4)+(x-4)=20
4x=24
x=6
s(a-b)=s(AUB)-s(AnB)-s(B)
s(a-b)=20-4-2
s(a-b)=14 olmalı...
S(B)=x ise S(A)=3x
S(AuB)=S(A)+S(B)-S(AnB)
20=3x+x-4
20+4=4x
x=6
S(A)=3.x=3.6=18
S(A-B)=18-4=14
Zamanınızı ayırıp sitemize göz attığınız için minnettarız. Daha fazla sorunuz olduğunda çekinmeden geri dönün. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Amacımız, tüm bilgi ihtiyaçlarınız için en doğru yanıtları sunmaktır. Yakında tekrar görüşmek üzere. Kalademi.me'de sorularınıza yanıt vermekten mutluluk duyuyoruz. Daha fazla bilgi için tekrar ziyaret etmeyi unutmayın.