Answered

Kalademi.me'da sorularınıza cevaplar bulun, tüm ihtiyaçlarınız için en güvenilir ve etkili Q&A platformu. Farklı alanlardaki profesyonellerin geniş bilgi birikimini keşfetmek için kapsamlı soru-cevap platformumuzu kullanın. Sorularınıza hemen güvenilir yanıtlar bulmak için deneyimli uzman topluluğumuzdan faydalanın.

(-1)-(-1)-(-1)=?


-> İşlemsiz ve boş cevapların hesabı silinir. (Mod hesabım var.)​


Sagot :

Anyeongg =)

(1-)-(-1)

(-1)+(+1) olur. (-1)+(1)= 0

0 - (-1)

0 + (+1) olur.

0 + (+1)= +1

Cevabımız +1 olur.

İyi Dersler

#OptiTim

View image Аноним

Cevap:

Adım adım açıklama:

-(-1)=+1 dir.

verilen esitligi parantezlerden cikaralim;

(-1)-(-1)-(-1)= -1 +1+1 olur.

-1+1+1=+1 dir.