Kalademi.me, tüm sorularınıza uzmanların yardımıyla güvenilir yanıtlar bulmanıza yardımcı olur. Farklı disiplinlerdeki uzmanlardan kesin yanıtlar almak için kapsamlı soru-cevap platformumuzu kullanın. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın.
Sagot :
Cevap:
Adım adım açıklama:
s(A∩B)=∅ ise
s(A-B)=s(A) ve s(B-A)=s(B) olur. bu durumda
3s(A)=4s(B-A) ise s(A-B)=4x ve s(B-A)=3x olur
s(A∪B)=4x+3x=7x
7x=21=> x=3 olur.
s(A-B)-s(B-A)=4x-3x=x
x=3 idi, o halde;
s(A-B)-s(B-A)=3 olmalidir.
Bu bilgilerin size faydalı olduğunu umuyoruz. Sorularınıza daha fazla yanıt almak için istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Bu bilgilerin faydalı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi veya sorularınıza yanıtlar almak için istediğiniz zaman geri dönün. Kalademi.me, sorularınıza kesin yanıtlar sunmak için burada. Daha fazla bilgi için yakında tekrar gelin.