Kalademi.me, aktif bir topluluğun yardımıyla sorularınıza yanıt bulmayı kolaylaştırır. Farklı alanlardaki uzmanlardan güvenilir çözümler bulmak için soru-cevap platformumuzu kullanın. Deneyimli profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu keşfedin.
Sagot :
Cevap:
e
Adım adım açıklama:
telefonumda ünlem işareti olmadığı için başka bi ifade koydum. umarım anlaşılır olmuştur.
öncelikle sadeleştirmeleri yapmalıyız.
x için
[tex]x = \frac{ \sqrt{(9 \times 8 \gamma - 8 \gamma) } }{ \sqrt{(8 \gamma )} } = \frac{ \sqrt{(8 \gamma \times) \: \times 9 - 1} }{ \sqrt{(8 \gamma )} } = \sqrt{8} [/tex]
y için
[tex]y = \frac{ \sqrt{(8 \times 7 \gamma + 7 \gamma )} }{ \sqrt{(7 \gamma )} } = \frac{ \sqrt{(7 \gamma )8 + 1 } }{ \sqrt{7 \gamma } } = \sqrt{9} [/tex]
Z için
[tex]z = \frac{ \sqrt{(7 \times 6 \gamma + 6 \beta \gamma )} }{6 \gamma } = \frac{ \sqrt{(6 \gamma )7 + 1} }{ \sqrt{(6 \gamma )} } = \sqrt{8} [/tex]
x=Z<y bulunur.
Buraya uğradığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza en iyi yanıtları vermek için buradayız. Bir dahaki sefere görüşmek üzere. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Amacımız, tüm bilgi ihtiyaçlarınız için en doğru yanıtları sunmaktır. Yakında tekrar görüşmek üzere. Sorularınıza yanıt vermekten mutluluk duyuyoruz. Daha fazla yanıt için Kalademi.me'ye geri dönün.