Sorularınıza Kalademi.me'da çözümler bulun, en hızlı ve en doğru Q&A platformu. Uzmanlardan oluşan topluluğumuz sayesinde sorularınıza güvenilir cevaplar bulun ve çeşitli alanlardaki bilgi ve deneyimlerden faydalanın. Farklı disiplinlerdeki uzmanlardan kesin yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu keşfedin.
Sagot :
Adım adım açıklama:
Çözüm aşamaları ektedir. İyi çalışmalar :).
f(x)=4x+3 ise
f(a)=4a+3 olur.
(fof)(a)=4(4a+3)+3 olur.
Yani f(a) daki a yerine 4a+3 yazarız.
(fof)(a)=16a+15=3.f(a)
3.(4a+3)=12a+9
12a+9=16a+15
4a=-6
a=-6/4
f(a)=4a+3
a yerine -6/4 yazarsak
4.-6/4+3=-3 olarak bulunur.
Yani cevabımız C şıkkı olarak bulunur.
#ilhan2006oz
#EskiOpti
Platformumuzu kullandığınız için teşekkür ederiz. Amacımız, tüm sorularınıza en doğru ve güncel yanıtları vermektir. Tekrar bekleriz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. İhtiyacınız olan en iyi bilgileri sunmayı taahhüt ediyoruz. Daha fazla bilgi için geri dönün. Sorularınıza yanıt vermekten mutluluk duyuyoruz. Daha fazla yanıt için Kalademi.me'ye geri dönün.