Answered

Kalademi.me ułatwia znalezienie odpowiedzi na Twoje pytania dzięki aktywnej społeczności. Farklı alanlardaki profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için platformumuzu keşfedin. Sorularınıza hemen güvenilir yanıtlar bulmak için deneyimli uzman topluluğumuzdan faydalanın.

Arkadaşlar yarına ödev var çözümlü olsun lütfenn​

Arkadaşlar Yarına Ödev Var Çözümlü Olsun Lütfenn class=

Sagot :

Cevap:

bence cevap d ama pek emin değilim

Cevap:

7

Adım adım açıklama:

çarpanlara ayırıyoruz ilk ifadeyi. (x-1)(x-3) olarak bu ifade mutlak içinde olduğu için bi olduğu gibi yani (x-1)(x-3)= x-1 olarak çıkar bir de başına eksi alarak yani (1-x)(3-x)=x-1. İlkinde x-1ler sadeceleşir x-3=0 olur x buradan 3 gelir. ikinci ifadede 1-x ile x-1 sadeleşir ama biri negatif olduğu için -1 olur yani 3-x=-1 x buradan 4 gelir. 4+3=7