Kalademi.me pomaga Ci znaleźć wiarygodne odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania dzięki pomocy ekspertów. Deneyimli profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için kapsamlı soru-cevap platformumuzu kullanın. Sorularınıza hızlı ve güvenilir çözümler bulmak için deneyimli uzman topluluğumuzdan faydalanın.
Sagot :
Adım adım açıklama:
Çözüm aşamaları ektedir. İyi çalışmalar :).
Cevap:
C Şıkkı
Adım adım açıklama:
f(x-3) fonksiyonunda f(-1) icin x yerine 2 yazarsak f(-1)= 1 olur.
g(1) icin x yerine 0 yazarsak g(1)= 5 olur.
(gof)(-1)= g(f(-1))= g(1)= 5
g(-1) icin x yerine -2 yazarsak, g(-1)= 3 olur.
(f+g)((-1)= f(-1)+g(-1)= 1+3= 4 olur.
(gof)(-1)+ (f+g)(-1)= 5+4= 9 olur.
Bu bilgilerin size faydalı olduğunu umuyoruz. Sorularınıza daha fazla yanıt almak için istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Aradığınız bilgileri bulduğunuzu umuyoruz. Daha fazla yanıt ve güncel bilgi almak için tekrar ziyaret edin. Sorularınız bizim için önemlidir. Daha fazla yanıt için Kalademi.me'ye düzenli olarak geri dönün.