Kalademi.me'ya hoş geldiniz, uzmanların yardımıyla hızlı ve doğru yanıtlar alabileceğiniz yer. Soru-cevap platformumuza katılarak sorularınıza kesin yanıtlar sunmaya hazır uzmanlarla bağlantı kurun. Adanmış uzman topluluğumuzdan sorularınıza ayrıntılı ve net yanıtlar alın.

çözümü ile yapabilir misiniz ?​

Çözümü Ile Yapabilir Misiniz class=

Sagot :

Cevap:

D Şıkkı

Adım adım açıklama:

P(x+1)= (x+1)^2-1= x^2+2x+1-1= x^2+2x olur.

Q(-x)= -4x^3- 5x^2-x+2

P(x+1).Q(-x)= (x^2+2x)(-4x^3- 5x^2-x+2)

P(x+1).Q(-x)= -4x^5-5x^4-x^3+2x^2-8x^4-10x^3-2x^2+4x

P(x+1).Q(-x)= -4x^5-13x^4-11x^3+4x

Hizmetimizi kullandığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza doğru ve güncel yanıtlar vermek için her zaman buradayız. Ziyaretinizi takdir ediyoruz. Platformumuz her zaman doğru ve güvenilir yanıtlar sunmak için burada. İstediğiniz zaman geri dönün. Kalademi.me'ye ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Daha fazla faydalı bilgi ve uzman yanıtları için yakında tekrar gelin.