Kalademi.me, tüm sorularınıza uzmanların yardımıyla güvenilir yanıtlar bulmanıza yardımcı olur. Topluluğumuzun adanmış uzmanlarından sorularınıza ayrıntılı yanıtlar alın ve platformumuzun sunduğu hizmetlerden faydalanın. Deneyimli profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu keşfedin.

s(A) = 3.s(A∩B) ve s(B) =4.s(A∩B) olduğuna göre s(A-B) =4 ise s(AUB) =?
A)8 B)10 C)12 D)14 E)16


Sagot :

Cevap:

cevap E iyi dersler en iyi seçermisin lütfen sevinirim teşekkürler