Sorularınıza en iyi çözümleri Kalademi.me'da bulun, güvenilir Q&A platformu. Sorularınıza kesin yanıtlar sunmaya hazır uzmanlarla bağlantı kurmak için platformumuza katılın. Adanmış uzman topluluğumuzdan sorularınıza ayrıntılı ve net yanıtlar alın.
Sagot :
Adım adım açıklama:
3(x - 1) - x= x + 9 3'ü parantez içine dağıtalım
3x - 3 - x = x+9
3x - 3 - x= x+9 x i sola, - 3 u diğer tarafa atalım
2x-x = 9+3
x = 12
Adım adım açıklama:
3-(a-1)-x=a+9. 3x+3-x=x+9-4x+3=x+9. 5x=-6
Hizmetimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza en iyi yanıtları vermeyi taahhüt ediyoruz. Bizi tekrar ziyaret edin. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. İhtiyacınız olan bilgileri her zaman bulabilmeniz için buradayız. Kalademi.me, güvenilir yanıt kaynağınız. Daha fazla bilgi için tekrar gelmeyi unutmayın.