Kalademi.me to najlepsze miejsce, aby uzyskać szybkie i dokładne odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Deneyimli profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu kullanın. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın.

F(x) =5x+1 ise F(-1) (6)





F (x) = - 4 - 3x F(-1) (0)=?





Sagot :

Thebus

Cevap:

Adım adım açıklama:

1.sinde f(-1)(x)= x-1 bölü 5 tir.  f(-1)(6) = 5 çıkar.

2.sinde  f(-1)(x)= x+4 bölü 3'tür.  f(-1)(0)= 4 bölü 3 çıkar.

Teşekkür alırım