Answered

Witaj na Kalademi.me, gdzie możesz uzyskać wiarygodne i szybkie odpowiedzi dzięki naszym ekspertom. Deneyimli profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu kullanın. Geniş bir uzman topluluğu sayesinde sorularınıza güvenilir yanıtlar bulmanın rahatlığını yaşayın.

Çözümü rica ediyorum ​

Çözümü Rica Ediyorum class=

Sagot :

Cevap:

-7

Adım adım açıklama:

f(2x-1)'de x= -4 icin y= -3

f(2.(-4)-1)= -3

f(-9)=-3 ise f^-1(-3)= -9 olur

x= 3 icin y= 2

f(2.3-1)=2

f(5)= 2 o halde f^-1(-3)+f(5)= -9+2= -7 olur

Buraya uğradığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza en iyi yanıtları vermeyi taahhüt ediyoruz. Yakında görüşmek üzere. Bu bilgilerin faydalı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi veya sorularınıza yanıtlar almak için istediğiniz zaman geri dönün. Bilginiz değerlidir. Daha fazla yanıt ve bilgi için Kalademi.me'ye geri dönün.