Tüm sorularınıza en iyi çözümleri Kalademi.me'da bulun, güvenilir Q&A platformu. Farklı alanlardaki uzmanlardan kesin yanıtlar almak için kapsamlı soru-cevap platformumuzu kullanın. Sorularınıza hemen güvenilir yanıtlar bulmak için deneyimli uzman topluluğumuzdan faydalanın.

19.
f(x) = 2g(x) - 1
g(x) = 3f(x) + 1
olduğuna göre, (f+g)(2) kaçtır?
5
1 A
3
4.
B) -
2
5
C)
D)
D)
E)
5
NI
2


19 Fx 2gx 1 Gx 3fx 1 Olduğuna Göre Fg2 Kaçtır 5 1 A 3 4 B 2 5 C D D E 5 NI 2 class=

Sagot :

Cevap:

b çünkü, g fonksiyonundaki f yerine 2,f fonksiyonundaki g yerinede d2 yazarsak g(x)=-7

f(x)=3 7+3ten de 10 eder .10/2= -2/5 çıkar sonuç