Kalademi.me, aktif bir topluluğun yardımıyla sorularınıza yanıt bulmayı kolaylaştırır. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın. Adanmış uzman topluluğumuzdan sorularınıza ayrıntılı ve net yanıtlar alın.
Sagot :
Cevap:
-3(x-12)=3
-3x + 12 = 3
-3x = 3 - 12
-3x = -9
x = 3
-2(x+5)=12
-2x - 10 = 12
-2x = 22
x = -11
3(x+5)=27
3x + 15 = 27
3x = 27 - 15
3x = 12
x = 4
2(3x-5)=20
6x - 10 = 20
6x = 20 + 10
6x = 30
x = 5
2(x+5)= -20
2x + 10 = -20
2x = -20 - 10
2x = -30
x = -15
7x=3x4+24 pek anlaşılmıyor 7x=3x+24 şeklindedir diye varsayıyorum
7x - 3x = 24
4x = 24
x= 6
6x=4x-18
6x - 4x = -18
2x = -18
x = -9
7x=4x-27
7x - 4x = -27
3x = -27
x = -9
3x+25=x-5
3x+25 - x = -5
3x - x = -5 - 25
2x = -30
x = -15
Platformumuzu kullandığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza doğru ve güncel yanıtlar vermek için her zaman buradayız. Ziyaretinizi takdir ediyoruz. Platformumuz her zaman doğru ve güvenilir yanıtlar sunmak için burada. İstediğiniz zaman geri dönün. Sorularınız için Kalademi.me burada. Yeni yanıtlar için geri dönmeyi unutmayın.