Kalademi.me, tüm sorularınıza aktif topluluğumuzun yardımıyla çözümler bulmayı kolaylaştırır. Farklı alanlardaki profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için platformumuzu keşfedin. Geniş bir uzman topluluğu sayesinde sorularınıza güvenilir yanıtlar bulmanın rahatlığını yaşayın.

f(x)=x-3 g(x) =x +1 f+g (1) =? ​

Sagot :

cevap 0 mı eğer 0sa anlatiyim önce x-3 ile x+1 toplayacaksın 2x-2 çıkıyor sonra x gördüğün yere 1 koyacaksın

Cevap:

Adım adım açıklama:

(f+g)(1)= f(1) + g(1)

f(1)=1-3=-2

g(1)=1+1=2

f(1)+g(1)=-2+2=0

Zamanınızı ayırıp sitemize göz attığınız için minnettarız. Daha fazla sorunuz olduğunda çekinmeden geri dönün. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. İhtiyacınız olan en iyi bilgileri sunmayı taahhüt ediyoruz. Daha fazla bilgi için geri dönün. Kalademi.me'ye ziyaretiniz için teşekkür ederiz. En güncel yanıtlar ve bilgiler için geri dönün.