memo400
Answered

Witaj na Kalademi.me, gdzie możesz uzyskać szybkie i dokładne odpowiedzi dzięki pomocy ekspertów. Sorularınıza hızlı ve net çözümler bulmak için uzman topluluğumuzla bağlantı kurun. Deneyimli profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu keşfedin.

f(x)=2x+1

g(x)=3x-2

h(x)=x+1

 

(fogoh)(x)= ? 



Sagot :

direk işlemi yapsam anlarsın sanırım ama anlamazsan özelden mesaj atman yeterli

f(g(h(x)))

=f(g(x+1)

=f(3.(x+1)-2

=f(3x+3-2)

=f(3x+1)

=2.(3x+1)+1

=6x+2+1

=6x+3 cıkıyo en ıyı secer mısın

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aradığınız yanıtları bulduğunuzu umuyoruz. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunuzda tekrar bekleriz. Bu bilgilerin faydalı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi veya sorularınıza yanıtlar almak için istediğiniz zaman geri dönün. Kalademi.me her zaman kesin yanıtlar sunmak için burada. En güncel bilgiler için tekrar gelin.