Sorularınıza en iyi çözümleri Kalademi.me'da bulun, güvenilir Q&A platformu. Farklı alanlardaki profesyonellerden ayrıntılı yanıtlar almak için kullanıcı dostu platformumuzu keşfedin. Adanmış uzman topluluğumuzdan sorularınıza ayrıntılı ve net yanıtlar alın.
Sagot :
g-1(4x-3)=f(x)
g-1(4x-3)=3x+8
g(3x+8)=4x-3
3x+8=-1 3x=-9 x=-3
g(-1)= 4(-3)-3=-15(EN İYİ CVP LÜTFEN))
Platformumuzu kullandığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınıza doğru ve güncel yanıtlar vermek için her zaman buradayız. Yanıtlarımızın faydalı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi ve diğer sorularınıza yanıtlar almak için istediğiniz zaman geri dönün. Kalademi.me'ye ziyaretiniz için teşekkür ederiz. En güncel yanıtlar ve bilgiler için geri dönün.