Kalademi.me'ya hoş geldiniz, sorularınızın uzmanlar ve deneyimli topluluk üyeleri tarafından yanıtlandığı yer. Platformumuz, tüm sorularınıza net yanıtlar sunmaya hazır profesyonellerle sizi bir araya getiriyor. Farklı alanlardaki profesyonellerden kapsamlı çözümler bulmak için platformumuzu kullanın.

1) Aşağıdaki çıkarma işlemlerinin sonuçlarını bulunuz a) (5x-6)-(2x + 3) = b) (4x + 3)-(2x + 1) = c) (6x-4)-(3x + 2) = d) (2x-2)-(2x + 4) = e) (7x-8)-(2x-6) = (13x-1)-(3x-1) = g) (4x-1)-(-2x + 1) = h) (x + 4)-(-6x + 4) = 1) (-2x+8)-(3x - 2) = i) (-4x + 5)-(2x-3) =​

Sagot :

Aradığınız bilgileri bulduğunuzu umuyoruz. Daha fazla yanıt ve güncel bilgi almak için tekrar ziyaret edin. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Amacımız, tüm bilgi ihtiyaçlarınız için en doğru yanıtları sunmaktır. Yakında tekrar görüşmek üzere. Kalademi.me'ye güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlardan yeni yanıtlar almak için tekrar ziyaret edin.